Het verband tussen Klinion en beter worden

Zorg betaalbaar houden, dat is waar Klinion voor staat. Wij leveren de beste producten in wondverzorging, zodat u de beste zorg aan uw patiĆ«nten kunt leveren. Omdat we qua productontwikkeling niet stilstaan bij Klinion hebben we  de verpakking van onze producten en het merk van een nieuw uiterlijk voorzien. Aan de huidige productlijn verandert niets. U blijft dus gegarandeerd van de beste, betaalbare wondverzorging voor de meest uiteenlopende doeleinden.

Klinion-groen, maar dan anders


Met zorg hebben we onze verpakkingslijn onder handen genomen. Ook het vertrouwde groen is iets aangepast. Maar om het u makkelijk te maken, is groen wel groen gebleven zodat u Klinion-producten even snel als voorheen herkent in uw voorraadkast.

U weet sneller wat u in handen hebt


Het meest in het oog springend voor u zijn de verduidelijkte productkenmerken op de nieuwe verpakkingen. Vanaf nu ziet u sneller welk product het betreft door een herkenbaar pictogram, de duidelijke maatvoering en bijvoorbeeld de mate van absorptie. Met zoveel verschillende producten en uitvoeringen is dat handig. Bovendien scheelt het tijd op momenten dat deze tijd kostbaar kan zijn.

Meer weten? Klik hier om de nieuwe verpakking te bekijken of kijk op www.klinion.nl
Kliniderm 40514880