Maximale veiligheid met Sempermed operatiehandschoenen

Product update

Sempermed garandeert een maximale veiligheid met haar assortiment aan operatiehandschoenen. Deze handschoenen onderscheiden zich door hun perfecte pasvorm, hun optimale tastgevoel en een hoog draagcomfort. 

Het gamma uitgelicht 

Sempermed

Supreme
Sempermed Supreme, gemaakt uit natuurlatex, staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het is niet voor niets een van de meest gedragen poedervrije operatiehandschoenen in Europa.

Supreme Green
De groene kleur maakt perforaties van de handschoen tijdens het opereren gemakkelijker waarneembaar. Het is in combinatie met de Sempermed Supreme of Supreme Plus de optimale oplossing als het gaat om veiligheid en comfort.

Syntegra IR
De innovatie in de operatiekamer: synthetisch polyisopreen (IR). Schittert met dezelfde fysische eigenschappen als natuurlijk latex: maximale elasticiteit en scheurvastheid bij een geringe spanning.

Syntegra UV
Deze huidvriendelijke polyisopreen handschoen is vrij van latex en procesversnellers. Het UV proces neutraliseert de werking van de acceleratoren. Met deze handschoen voorkomt men type I en type IV allergie, gecombineerd met een optimaal tastgevoel. 

Naast de operatiehandschoenen heeft Sempermed ook een volledig assortiment Sempercare onderzoekshandschoenen. 

Bekijk het volledige overzicht van Sempermed operatiehandschoenen en Sempercare onderzoekshandschoenen op onze online catalogus.