Logistiek

Mediq Medeco beschikt over een modern logistiek centrum met een oppervlakte van 12.000 m² met 24.500 locaties. Iedere werkdag verlaten meer dan 20.000 verpakkingen ons magazijn. Dankzij de hoge automatiseringsgraad van ons logistieke systeem wordt de kans op fouten in het orderpickproces tot een minimum beperkt. Dit geeft u de garantie op een hoge servicegraad en een optimale dienstverlening.

Logistieke menukaart: aan u de keuze
Altijd de juiste producten, op de juiste plaats, op het juiste moment. Bij Mediq Medeco bepaalt u hoe en wanneer uw bestelling wordt afgeleverd. 

Regulier
Vaste bestel- en leverdagen. Centraal of op afdeling geleverd op pallet of rolcontainer.

Logistieke dienstverlening
Logistiek in de zorg is volop in beweging. Door de focus op efficiënt werken, het kleiner worden of zelfs verdwijnen van een eigen magazijn, vraagt u steeds meer om kleinverpakkingen.

Door een extra verdieping in ons magazijn te bouwen voor kleinverpakkingen, kunnen we nog beter aan uw vraag voldoen. Dat is wat we bedoelen met Inleven. Oplossen. Doen!


Dankzij 1.000 m² extra ruimte profiteert u van een breder assortiment kleinverpakkingen. 

Voorheen werden klein- en grootverpakkingen in verschillende dozen uitgeleverd. Nu zijn beide leverstromen samengevoegd en ontvangt u uw producten zoveel mogelijk in één verpakking: beter voor het milieu en efficiënter voor u.


Zolder Mediq Medeco