Vacatures

Hoe kan ik solliciteren bij Mediq Medeco?

Hieronder vindt u een overzicht van de vacatures bij Mediq Medeco in België. Heeft u een vraag over de desbetreffende vacature? Neem dan contact op met de manager die bij de vacature vermeld staat. 

Geïnteresseerd in de vacatures bij Mediq Medeco in Nederland of andere Mediq bedrijven? Bekijk dan de vacaturebank van Mediq.

Volg Mediq Medeco ook op LinkedIn voor het laatste carrièrenieuws.

Bent u klant- en resultaatgericht? Kan u goed zelfstandig werken? Bent u een organisator en communicatief sterk? Dan zijn wij op zoek naar u! Als commercieel medewerker bij Mediq Medeco bent u verantwoordelijk voor een optimale klantendienst en ondersteunt u de accountmanagers binnen de dynamische setting van onze commerciële organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, accountmanagers en andere afdelingen. Ook bent u verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en optimaliseren van processen, diensten en ondersteunende middelen.  Lees meer

We raden u aan om gericht te reageren op een vacature. Mocht er geen concrete vacature voor u beschikbaar zijn, dan nemen we uw open sollicitatie ook graag aan. Klik hier om een open sollicitatie te sturen.